Pirokinézis - a tűz ereje

Ez is egy alapgyakorlat, mely fejleszti a koncentrációt. A pirokinézis a tűz erejét irányító képességet jelöli, így hasonlít a hidrokinézis képességéhez.

A meditációs gyakorlat után gyújts meg egy gyertyát és koncentrálj a lángjába nézve, mozgasd a kezeid körkörös mozdulatokkal a láng felett, hogy érezd a tűz energiáinak impulzusait. Csukd be a szemed, és érezd, hogy az energia a kezedbe áramlik. Érezd a kezeidben a láthatatlan energiaáramlatokat. Érezd a meleget az ereidben, és azt, hogy uralkodsz rajtuk. Küld vissza az erőt úgy, hogy extrém erősen koncentrálsz, közben mozgasd a kezed lassan lefelé. Vizualizáld azt hogy a láng egyre kisebb és kisebb lesz, amíg el nem alszik. Ezt próbáld napi tíz-tizenöt percig, egy héte keresztül. Ezután mehetsz a következő sokkal nehezebb gyakorlatra: most vizualizáld azt, hogy a láng nem elalszik, hanem meggyullad. Ez pont fordítva működik mint az előző gyakorlat: az energiáidat kell összegyűjtened. Próbáld átérezni a meleget, majd ahogy a forróság nő az testedben, próbáld az előzőekben leírt energiatovábbító koncentráció és kézmozdulat kíséretében - a kezedet a végén nem lefelé, hanem felfelé mozgatva - meggyújtani a lángot. Ezt is gyakorold napi negyed órát, egy héten keresztül.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása