Hidrokinézis - a víz ereje

Ez is egy alapgyakorlat, mely hatásosan fejleszti a mentális, spirituális képességeidet. Végy egy közepes vagy nagy - lehetőleg átlátszó - tálat és töltsd meg vízzel. Helyezz egy parafadugót, vagy valami hasonlót a tál vízbe és várd meg, míg a hullámok teljesen eltűnnek. Amint ez megtörténik, csukd be a szemed és a meditációs gyakorlatnak megfelelően érezd, hogy a víz és a te energiarezgéseid egyesülnek. Lásd a lelki szemeid előtt a kapcsolatot közted és a folyadék közt. Érezd  a simaságát, hűvös, gyógyító tulajdonságait. Most próbáld meg utánozni ezeket az érzéseket a saját energiáiddal. Te és a víz eggyé váltok.

Amint úgy érzed, ellenőrzöd a saját energiáidat, ellenőrzöd a vízét is. Nyisd ki a szemed. Nézd a dugót a tálban. A kapcsolatot tartva vele próbáld meg a vizet mozgatni a saját energiáival. A varázslat sikerült, ha a víz lassan, egyre erősebben elkezd kavarogni. Ez te vagy. Folytasd ezt, amíg úgy érzed sikerül, majd pihenj kicsit.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása