Pálca vagy más tárgy erővel való feltöltése

Téves az a köztudatban kerengő vélemény, hogy a varázspálca energialövedékeket bocsát ki magából, ilyen csak a mesében van. A mágikus tárgyak egymagukban nem tartalmaznak mágikus erőt, ahhoz Te kellesz. Minden mágikus tárgyat úgy kell elképzelni, mint ha az az aurád kiterjesztése lenne, a varázspálcád például a karod meghosszabbítása lesz, így megnövelve a kezed körül lévő aurát. Pontosan ezért nagyon fontos, hogy a saját energiáddal feltöltött tárgyakhoz más élőlény nem érhet, más kezébe nem kerülhet, mivel akkor a rezgések összezavarodnak és megszakad a tárgy kapcsolata az auráddal. Kezdhetsz mindent elölről. Ez akkor is megtörténhet, ha huzamosabb ideig nincs nálad a tárgy, ezért ha teheted mindig vidd magaddal.

Szóval jöjjön a szertartás. Növekvő, de a legjobb teliholdkor teríts le egy kendőt vagy bármit, amin van kacskaringós szimbólum. Ezután tegyél a közepére egy gyertyát, amit ha úgy gondolod körbetehetsz három füstölővel. Sötétítsd el a szobát, csak a gyertya és a füstölő égjen. Ezután írj egy igézetet, lehetőleg rímeljen. Sokkal erősebb a varázslat, ha (például egy tűvel az ujjad) kicsit megsérted a kezed, hogy picikét vérezzen. Fogd a két kezedbe vagy az ügyesebbik kezedbe a tárgyat a meditáció közben, koncentrálj a gyertya lángjába nézve és mondd el az igézetet háromszor, majd fejezd be az egészet egy köszönettel. Ha érzel valami nagyon különlegeset, akkor azonnal fújd el a gyertyát, mert kívülálló erők megzavarták a szertartást, vagy túl sok energia áramlott belőled kifelé. A szertartás végeztével tedd ki a tárgyat éjszakára a telihold fényére.

Az igézetre egy példa:

"Univerzum végtelen erői
Kérlek figyeljetek most rám,
Ezt a itt a tárgy neve-t
most erővel felruháznám.
Segítségeteket kérem,
Hogy Ti, együtt velem
erőtök adjátok e itt a tárgy neve-ba/-be,
Megsértem ezért mindkét kezem.
Erőtök erőmmel keveredve
E itt a tárgy neve-ba/-be szállva,
varázserővel töltődjön
S ne múljon el soha.
Köszönöm."

5 komment

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gábor28 2013.11.03. 15:24:31

Miért rossz ha túl sok energia áramlott belőlem? Pontosabban milyen különleges érzés?Mennyire befolyásolja az egészet a három füstölő?Honnan tudom hogy feltöltöttem-e a tárgyat?Mitől lesz más az adott tárgy vagy én ha sikerült feltöltenem és mit befolyásol?

gábor28 2013.11.03. 15:25:18

Nem túl mellékesen köszönöm hogy van ez az oldal nagyon sok hasznos dolog van rajta.
süti beállítások módosítása