Asztrális kivetítés, a testen kívüli élmény - első rész

Mindannyian elhagyjuk a fizikai testünk amikor elmegyünk aludni. Lehet, hogy azt hiszed álmodtál, közben meg valójában a testeden kívüli asztrális síkon jártál. Meglehet tanulni tudatosan elhagyni a testet több módszer segítségével is, ezekből most elsőként egy egyszerűbb gyakorlatot tanulhatsz meg itt. Sok különböző módszer van ezenkívül az asztrális utazásra, viszont nincsen általánosan legjobb módszer. A legjobb módszer számodra az, mely a legjobban működik nálad. Jöjjön egy a sok közül.

Egyszerűen feküdt le miután lekapcsoltál minden lámpát. Teljesen nyugodtan kell feküdnöd, így legjobb ha meditálsz előtte egy kicsit. Nyugodt és tiszta elme kell hozzá. Gondolj az asztrális testedre, mely mint egy szürke alakú forma, ott van az anyagi testedben. Koncentrálj arra, hogy ez az asztrális tested felemelkedik és elhagyja a testedet, s fellebeg a szoba mennyezetére. Kapcsolj át és próbáld meglátni az ágyadon fekvő testedet. Ha sikerült, akkor érdemes ottmaradni a szobában, és körbeúszni egy kicsit, a tested közelében maradva. Vagy azt is csinálhatod, hogy átsétálsz a falakon, és elmész valahova.

Ha bármikor úgy gondolod, hogy félsz, vagy elveszettnek érzed magad, gondolj csak a testedre, és akkor visszajutsz egy szempillantás alatt. A módítószerek használata csökkentheti a vibrációt ami azt jelenti, nem leszel képes a magasabb rezgésszámú asztrális síkra lépni.

Ezen varázslat tökéletes elsajátításával képes leszel átirányítani az álmaidat az asztrális síkra.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása