Tudatos álom - az asztrális utazás irányítása

A tudatos álom elérésének legegyszerűbb módja, ha éber állapotban kritikusan viszonyulsz ahhoz a tudatállapothoz amiben vagy úgy, hogy felteszed magadnak a kérdést: "vajon most ébren vagyok-e, vagy álmodom". Kis gyakorlással ezt a kritikus viszonyulást az álomállapotra is át lehet vinni. Az álomélmények olyan szokatlanok, hogy rendszerint felismerhető, hogy álmodsz.

Napközben többször (ötször-tízszer) tedd fel magadnak a kritikus kérdést, hogy most ébren vagy-e, vagy alszol. Bár soha a legkisebb kételyed sem lesz afelől, hogy ébren vagy, arra kényszeríted magad, hogy igen alaposan ellenőrizd, nincs-e valami feltűnő, ami mégis arra utalna, hogy álmodsz. Az ellenőrzés esetenként egy-két percet vehet igénybe. Pár nap vagy hét után lehet az első sikered. Az előzőekben ismételgetett tudatállapotra irányuló kritikus kérdés idővel az álmod során is fel fog merülni. Azt a tényt, hogy álmodsz, sok dologról felismerheted. Például, hogy egy olyan személlyel találkozol, akiről tudod, hogy elhunyt, vagy olyan képtelenségek történnek veled, mik csak fantasztikus filmekben történnek meg.

Ha sikerült a tudatos álmodás, akkor az asztrális kivetítés varázslatával együtt alkalmazva az asztrális síkra tudod irányítani az elmédet, a szellemedet, az asztrál testedet. Ezzel már el is érkeztél a rendkívüli varázslatok kapujához.

 

Figyelmeztetés

Ne csinálj a tudatos álmodásból rendszert, ne tegyed túl gyakran, mert az agynak is szüksége van pihenésre! Ha állandóan tudatosan álmodsz, nem tudja természetes módon kipihenni magát az agy, s ez hosszútávon nem egészséges, majdnem olyan mintha nem is aludnál.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása