Átoklevétel

Ezzel a varázslattal saját magadról leszel képes eltávolítani a rád küldött átkot. Fogyó hold idején helyezz egy termetes, fekete gyertyát az üstbe vagy egy nagy edénybe. A gyertya legalább öt centiméterre álljon ki az üstből, s egy másik fekete gyertya anyagával rögzítsd a gyertyát, nehogy felboruljon. Az edényt töltse fel vízzel, egészen a pereméig, közben ügyelve arra, hogy a kanócot egyetlen csepp víz se érje, így a gyertyából végül öt centiméter álljon ki a vízből. Végezz néhány perc mély légzést, meditálj, s erősen koncentrálj a varázslat témájára, arra a negatív dologra, mely körülvesz, majd gyújtsd meg a gyertya kanócát. Vizualizáld az ellenséges varázslatot, amint az a fekete gyertya lángjában ég. Közben mondhatsz gondolatmegerősítő igézeteket is.

"Ahogyan a víz kioltja a tűzet,
úgy oltja ki belőlem a rám szórt átkot is"


Ülj csendben a gyertya előtt, és vizualizáld tovább a gyertya lángjába áramló ellenséges erőket. Egyszer csak a gyertya ellobban, fénye sercegve kialszik, mert érintkezik a vízzel. Ebben a pillanatban hárult el a veszedelem, mert a kihunyó lánggal együtt odalett az ellened küldött varázslat ereje is. Azonnal szakítsd meg az ellenséges varázslat erejével kapcsolatos gondolataidat! Nézd, amint a halódó füst elillan, s az ártalmas szándék tehetetlenné válik. A vizet öntsd egy földbe ásott gödörbe, esetleg egy tóba vagy közeli folyóba. A maradék gyertyát temesd mélyen a föld alá.

 

Személyes tapasztalat

Én újhold előtti késő éjszakán végeztem legutóbb átoklevételt. A másfél órás varázslat alatt, amikor erősebben koncentráltam két, körülbelül fél centiméteres áttetsző gömböcske harcolt a lángok közelében, mintha próbáltak volna ellenállni a láng vonzásának. Aztán egyszer csak egybeolvadtak vele, s onnantól fogva két lángnyelve lett a gyertyának. A lángnyelvek végén egy-egy szemmel, szájjal, orral rendelkező arcocskát láttam kirajzolódni, ahogyan próbáltak szabadulni a láng fogságából. A gyertya lángja végül a vízszint alatt körülbelül kettő centiméterrel hunyt ki. Ez úgy történhetett meg, hogy a gyertya kanóca körül keletkezett egy két centiméteres perem. Erősen harcolt az ártalmas erő, de végül sikerült legyűrnöm.

2 komment

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Viktória 2014.11.27. 12:15:37

Üdv! Hol lehetne személyesen üzenetet küldeni?

piro2000 2015.02.01. 21:37:23

Heló! Honnan tudom, hogy egy átok van rajtam?
süti beállítások módosítása