Fizikai és mentális védelem mágikus támadások ellen - a védőkő és a tükör

Végy egy kicsi, magas vibrációjú követ (legjobb az ónix) és teliholdkor tartsd a hatékony kezedben, amelyikkel írsz és használod a varázslatok közben. A legjobb, ha meditáció közben, a földön ülve kántálod néhány percig halkan a következő sorokat és közben nézed a követ:

"Kő, elűzöd a gonoszt.
 Elűzöd a földről és az égről.
 Elűzöd a lángokból és a tengerből.
 Kő ereje, védelmezz meg engem."


Ezután mindig magaddal viheted a követ. Mivel magába szívja a rezgéseidet, ezért csak is a sajátoddá teszed őket, saját energiáidat is kibocsátja védőfalat húzva köréd. Más kezébe ezért nem is kerülhet! Ez a védőpajzs egész nap körülvesz és megakadályozza, hogy bármilyen értelemben sérülést szenvedj.

 

A tükör pszichikus, mágikus támadás esetén nem csak megakadályozza azt, hogy elérjen téged a támadás, hanem ha jól van felkészítve, akkor azonnal vissza is tükrözi azt a feladójára. Ennek a mágikus kővel szemben az az előnye, hogy ha érzékeli a tükröt a támadó, azonnal abbahagyja a támadást. Teliholdkor Szentelj meg, ruházz fel a saját erőddel és a védőkőhöz hasonlatosan (az igézetben a kő szót cseréld ki a tükör szóra) láss el védelemmel egy kis (kerek) tükröt. Ezután mindig hordd a zsebedben, a tükör automatikusan működni fog. Erősebb a tükör védőereje, ha amikor hallod, hogy például valaki átkot szór rád (ez a leggyakrabban előforduló mágikus támadás), erősen koncentrálsz gondolatban a zsebedben lévő tükörre. Még erősebb a mágikus védelem, ha feltartod a tükröt az éppen átkozó szeme elé. Amint meglátja a tükröt a mentális támadó nagy valószínűséggel visítva fog menekülni, mivel valószínű, hogy hisz az átokban és a tükör erejében, és tudja: az átka azonnal visszaszáll reá.

Ha elég erősnek érzed magad a koncentráció terén, mentálisan is visszaverhetsz egy ilyen mágikus támadást, amennyiben erősen koncentrálsz és egy nagy tükröt vizualizálsz magad elé, amiről azonnal visszapattan a mágikus támadás. Ez főleg akkor hasznos, ha éppen nincs nálad/rajtad semmilyen mágikus védelem. Az egymással szemben összecsukható tükröknek speciális képességük van: szétnyitva egy gyakorlott kézben képesek megfogni a mágikus támadást, s elraktározni addig a pillanatig, amikor is újra szét nem nyílnak.

2 komment

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanKat 2012.05.01. 16:10:48

Milyen kő jó még a védelemre?

Soma Victor 2015.07.11. 22:07:27

@DanKat: Én az édeasapámtól kaptam egy érmét a halála napján hat évesen és az némileg megvéd. Rájöttem, hogy bármilyen tárgyat felruházhatsz ezzel az erővel, de ha nem a felsoroltakból választasz akkor csak úgy működik ha koncentrálsz
süti beállítások módosítása