Tudatalatti telepátia - három változat

Írj egy levelet annak a személynek, akivel kapcsolatba szeretnél lépni. Írd le pontosan amit szeretnél közölni a tudatalattijával. Helyezd ezt a levelet egy tűzálló tálba az oltárodon és szórd meg zsemlemorzsával. Tégy három tárgyat az oltárra, melyek emlékeztetnek a személyre. Ezek lehetnek különleges gyertyák is, ékszerek, fénykép és a többi. Csukd be a szemed, meditálj, s a mentális képernyődön beszélgess a kijelölt személlyel a levél minden szavát megemlítve neki. Nyisd ki a szemed és óvatosan égesd el a zsemlemorzsás levelet.

Egy másik, egyszerűbb, kevésbé rituális módja a tudatalatti üzenetek küldésének: végy egy nyakláncot vagy ingát, s fogd a zsinórját a mutató és a középső ujjaiddal. Lengesd meg köre-körbe a kijelölt személy fényképe felett, s koncentrálj nagyon erősen a személyre és a pár szavas üzenetre. Mikor megáll a nyaklánc vagy az inga, tudatalatti üzeneted kikerül az Univerzumba, s útra kel célja felé.

A harmadik mód az asztrál síkon történik, és a tudatos álommal hozható összefüggésbe. Írd a személy nevét egy papírra, s ha van fényképed is, akkor azzal együtt tedd bele egy borítékba. Tégy a borítékba pár Nefelejcs virág szirmot, majd mondd a személy nevét is megemlítve, hogy "beszélnünk kell". Tedd be a párnád alá, esetleg fogd a kezedben, s aludj el. Ha sikerül, akkor álmodban beszélhetsz a célszeméllyel.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása