A fekete tükör - a jövendölés és az idézés optimális eszköze

A fekete tükör a legjobb eszköz a jövőbeli vagy múltbeli események illetve egy másik síkon létező dolgok meglátására. A fekete tükör lehet egy fekete pocsolya, egy fekete kristálygömb vagy egy darab fekete színű fényes fém is, vagy egy saját kezed által készített fekete tükör is. Az én egyik kedvencem - ha éppen nincs más kéznél - egy tál víz, s benne fekete tinta feloldva. Nagyon jó fekete tükröződést ad. A lényeg, hogy olyan objektum legyen, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig nézz bele. A hagyományos kristálygömb túl világos, bár létezik tömör, fekete változatban is.

A fekete tükör ablakot nyit a világegyetemre és a szellemvilágra. Könnyedén adhat víziókat korábbi életekről vagy jövőbeli eseményekről. Megmutathat válaszokat vagy adhat egy ablakot egy másik világra, megidézve égi vagy démoni erőket. A szellemek nem fizikai formájukban jelennek meg, hanem egy látomásként a fekete tükörben. A fekete tükör sikeres használatához szükség lesz az asztrális kivetítés, a harmadik szem megnyitása és a meditáció gyakorlatának elsajátítására. Ezek hiányában nagy valószínűséggel csak kóbor gondolatok jelennek meg az elmében.


Fekete tükör készítése

Fekete tükröt jó drágán lehet venni, ezért a legjobb és legolcsóbb ha magad készítesz egyet. Végy egy üveges képkeretet, vedd ki belőle az üveget és tisztítsd le. Fényes, fekete szórófestékkel fesd le az üveg hátoldalát, majd miután megszáradt még egyszer fújd át a fekete szórófestékkel, majd ezt a műveletet harmadszor is ismételd meg. Tedd vissza a keretbe a megszáradt üveget, ügyelve arra, hogy a festett oldala belül legyen. Íme, kész a fekete tükör.

 

Gyertya használata

Ha a tükrös varázslatnál gyertyát használsz, fontos szabály, hogy a - lehetőleg felszentelt - gyertya és a lángja ne látszódjon a tükörben.

 

Jövendölés

A meditációs gyakorlat közben nézz a fekete tükörbe. Kérd azt általad tisztelt felsőbb erőt vagy a Világegyetemet, hogy mutasson képeket a jövőből. Ülj ott egy jó ideig és erősen koncentráltan nézz a tükörbe. Mikor érzed, hogy a saját gondolataid és amiket látsz eltűnnek, s minden fekete előtted, elérkeztél a ponthoz, mely megnyitja előtted a sikert. Ettől a ponttól kezdve jelenhetnek meg a víziók. Az első néhány alkalommal előfordulhat, hogy nem látsz semmit, vagy csak tizedmásodperces képek, tájak, arcok villanak fel előtted. Ha először nem sikerül, próbáld másnap, harmadnap is. A mágia egyik erénye a türelem. Egy másik fontos dolog jövendölés esetén, hogy tisztelettudóan közöld az általad nagyra tartott erővel vagy az Univerzummal a kérésedet. Páran nagyon egyszerűen elvégzik ezt a gyakorlatot, míg mások egyszerűen azt mondják nem működik, és lehet soha nem próbálják újra. Semelyik varázslat sem jön az első alkalommal. Ez egy művészet. Odaadást és sok-sok gyakorlást, és egy megváltozott tudatállapotot kíván.

 

Idézés

Szórakozásból soha se idézzünk meg egyetlen szellemlényt se! Vannak esetek amikor szükségessé válhat, például ha sokat foglalkozunk szellemekkel, fejlesztjük pszichikus képességünket, akkor megkörnyékezhetnek bennünket, esetleg ránk is telepedhetnek. Ilyenkor érdemes tisztelettudóan elbeszélgetni velük, esetleg segíteni nekik, ha tudunk. Nincs szükség arra, hogy társaságban végezzük az idézést. Mindaz amire szükségünk van, az a fekete tükör és egy fehér gyertya.

Várjuk meg az éjfélt amikor a legvékonyabb a határ a síkok között, és meditáljunk egyet. A gyertya egynegyed távolságnyira égjen köztünk és a fekete tükör között, lángja ne látszódjon a tükörben, de világítsa meg arcunkat. Ott ülve és meditálva, az előzőekben, a jövendölésnél ismertetett módon a tükörre koncentrálva, gondolatban vagy hangos szóval szólítsuk a lényt és figyeljük a tükröt, minél kevesebb pislogás nélkül. Arcunk lassan deformálódni kezd a szemünkből kiindulva. Ne vegyük le a tekintetünket a tükörről, s ha rossz érzések lesznek úrrá rajtunk, megijedünk vagy ráununk a dologra, akkor először gondolatban küldjük el a lényt, majd vegyük le tekintetünket a tükörről és oltsuk el a gyertyát. Fontos, hogy konkrétan egy bizonyos lényt keressünk, mert egyszerre sok-sok lény áll készen, hogy odalépjen a tükör túloldalára. A tükrös idézés az egyik legbiztonságosabb módja a túloldalon lévőkkel való kommunikációra, viszont ennek is, mint minden idézésnek megvannak a veszélyei. Például, hogy nem a kívánt lény jelenik meg. Rengetegen várnak arra, hogy láthassák az idézőt és szót váltsanak vele, így ha nem elég tiszta a gondolat mellyel megjelöljük a megidézettet, más is odaléphet a helyébe. Ezért jól gondoljuk át, milyen módon, hogyan szólítjuk meg, és ha megkezdjük az idézést, mindenképpen kövessük az előre eltervezett menetrendet. Ha egy elhunyt közeli ismerőst szeretnénk látni, legjobb ha egy személyes tárgyát tartjuk a kezünkben. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy az jelent-e meg akit hívtunk, tegyünk fel személyes kérdéseket neki, amit csak ő tudhat. Ha egy nem kívánt lény érkezik, nem kell megijedni, küldjük el. Ártó szándékú lény megjelenése esetén a legfontosabb a tiszta fej. Ha határozottak a kívánságaink, ha határozottan kezeljük a dolgot, nem fog tudni ártani. A tükrös idézések során te diktálod a szabályokat, a lény egyetlen helyen jelenhet meg, a zárt fekete tükörben. Így kisebb az esélye a problémáknak, szemben más idézési módszerekkel. Néhány lény így is megpróbálhatja kijátszani a dolgot, de ha testben, lélekben erősek vagyunk, el tudjuk küldeni és fel tudjuk függeszteni az idézést. Ha vérezni kezd az orrunk, szemünk vagy fülünk, ne essünk pánikba. Ezek annak a jelei, hogy az idézett lény megpróbálja átvenni felettünk az uralmat és az ilyen esetben a pánik az ő malmára hajtja a vizet. Vonjunk mentális energiapajzsot, védő várfalat elménk köré, s mantrázzuk az elküldés szavait, gyorsan küldjük el és zárjuk le az idézést. A könnyezés és az orrfolyás természetes reakciók a merev nézésre, ezektől nem kell megijedni. Ne feledjük: ha látunk, akkor látnak is minket. Már akkor is, ha gondolatainkban hajlandóságot mutatunk a kommunikáció felé, körénk gyűlhetnek a szellemi lények.

Szólj hozzá!

Címkék: alapok varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása