Seb gyógyítása

Ezen varázslat kisebb, hagyományos orvosi módszerekkel már ellátott sebek ápolására ajánlatos. Keress egy nyugodt helyet, ahol könnyen a meditáció állapotába tudsz kerülni. Koncentrálj arra, hogy az ereidben áramlik az erő és az energia. Mindegy, hogy melyik kezedet, tartsd a seb fölé. Csukd be a szemed és érezd, ahogyan minden lélegzetvétellel áramlik beléd az energia. Érezd, hogy megy a szívedbe és onnan a tenyered felé.

Akkor csinálod jól, ha érzed az energiát az ujjaidban. Ez lehet egy bizsergő érzés, de más is. Helyezd a kezed a sebre, és koncentrálj arra, hogy az energia átáramlik. Érezd, hogy a seb bezárul. Képzeld el, hogy varrat jön létre olyan finoman, hogy nem is lehet látni, s mégis olyan erősen, hogy működik. A sebnél lehet egy kis meleg, viszketés, bizsergés vagy egy kis szúrás. Ezek olyan jelek amik azt jelentik, hogy sikeres volt a varázslat. A gyógyítás annál hatásosabb, minél nagyobb a mentális képességed. Ne feledd: az elme nagy hatalom.

 

Figyelmeztetés

Erősen vérző sebek esetén mindenképpen hagyományos gyógyászati módszereket, kötéseket használj! Csak kiegészítésképpen alkalmazd eme varázslatot, főleg, ha nem vagy elég járatos benne!

2 komment

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ila35 2014.02.27. 23:10:35

Ujjperc repedést âllitottam helyre a kezemen nyílt sebbel. A baleset dél tájban tōrtènt ès kora délutânra egy halvâny heg maradt. Egy ablak rácsapódott a kezemre. Múkõdik ez is.

Infinity Virtue 2020.02.07. 19:53:53

Hello Mindenki
Nagyon uj tanulokent vagyok itt, rendszeresen meditalok tizen sok eve. A tudatos almodast azt gondolom mar nagyon jol csinalom ( folyamatosan kapom az infokat ha szuksegem van ra, es meg regen, hetekkel korabban jott az alom, ma mar egy nappal korabban megalmodom masnap mi tortenik)
Nagyon sok jel azt mutatja nekem hogy a gyogyitas fele forduljak ezt szeretnem tanulni, mivel tudom hogy minden a fejben dol el, ezert mentalisan szeretnem fejleszteni magam es remelem sokaknak fogok tudni segiteni ha elertem a kello fejlettsegi szintet. Ha barki tud segiteni mit hogyan erdemes tanulni ne tartsa magaban koszonettel
süti beállítások módosítása