A harmadik szem megnyitása

A harmadik szem megnyitása közvetlenül kapcsolódik a hatodik, pszichés csakrához, mely a szemöldök felett, a homlok közepén található, és szorosan összekapcsolódik a tobozmiriggyel. A tobozmirigy - ha csukva van a harmadik szem - szőlőszem méretű a legtöbb embernél. A tobozmirigy az a hely, ahol a lélek lakik és ahol az elme és a test találkozik. Ez a hely, a harmadik szemhez hasonlatosan sorvadt állapotában, nyugalmi helyzetben van a legtöbb embernél. A következő gyakorlat ezen képes változtatni, de alaposan olvasd el az alábbiakat, mert a nem helyesen elvégzett gyakorlat problémát okozhat.

Ez egy nagyon erős gyakorlat, és mint minden nagy gyakorlattal, ez is először kicsit kényelmetlen lehet, míg nem alkalmazkodsz. A harmadik szem megnyitása egy speciális hanggal és énekkel kezdődik, melyeket jó, hogy ha az egész kivitelezése előtt először három napig gyakorolsz. A mantra a "thoh" és a "toe" szavak nem túl mély s nem túl magas hangú, alt tartományban mozgó, megfelelő rezgésű kiejtésével gyakorolható. Megfogod érezni, mikor megtalálod meg a megfelelő hangot.


A gyakorlat

-Ülj egyenesen háttal, s végezz meditációs gyakorlatot

-Lélegezz az orrodon keresztül, és tartsd vissza a lélegzetedet mindaddig, amíg kényelmes, nyisd ki a szád és a fogsorod

-Tégy egy nagyon könnyű nyomást a nyelveddel a fogaidra. Ez ahhoz hasonlatos, mint az angol "th" kiejtése a "the" szóban. Ha a nyelved ott van, engedd ki a levegőt lassan a szádon keresztül miközben mantrázod hosszan azt, hogy "thhohh". Ha jól csinálod, akkor a nyelvved rezegni fog a fogaid közt, s érzed majd, hogy a levegő áthalad a nyelved és a fogaid között. Ha technikailag megfelelően végezted el a gyakorlatot, akkor egy nyomásos érzést kell az állkapcsodon és az arcodon érezned. A hang megrezegtette a harmadik szemed. Lehet, hogy néhány másodpercig beállítani ezt, ne aggódj, csak menj tovább.

-Ismételd el ezt ötször egymás után egy nap, majd mindezt még a két következő napon, huszonnégy órás időközzel.


Mire számíthatsz

Az egyik első tapasztalod az lehet, hogy egy enyhe fejfájás vagy nyomás érzel majd a homlokod közepén. Ez egy pozitív jelzés azt jeűlzi, hogy a tobozmirigyed ébredezik és egészséges módon működik. Néhány ember erős migrént is tapasztal, attól függően, hogy milyen mértékben van elsorvadva a tobozmirigy. Másnap, mikor reggel felébredsz egy lüktető, vagy bizsergő érzés kell érezned a homlokodnál. Az érzés olyan intenzív is lehet, mintha azt éreznéd, hogy valami van ott. Az érzés pulzáló vagy lüktető lesz továbbra is a nap folyamán. Ez az utolsó fiziológiai esemény azt jelzi, hogy megnyilottad a harmadik szemed, és a tobozmirigyed normálisan működik.

Pszichés hatások jelentkeznek, mint például gyorsabb, egyszerűbb tanulás és a tanultak könnyebb megjegyzése, megnövekedett intuíciós képességek, fokozott kreativitás, az aurád megerősödése, a pszichés hallásod jelentős javulása.

7 komment

Címkék: alapok varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ETUKAPETUKA 2013.05.18. 19:01:43

Az első jel megvan, kíváncsi vagyok, hogy holnap mi lesz!

Krisztián Takács 2014.01.05. 15:46:03

Nem megy. Nem tudom hogy kell. Raknál fel légyszíves videót? Nagyon megköszönném.

ila35 2014.02.27. 22:56:09

Tökéletesen igaz....a gyalorlattal megcsináltam az önhipnózist is....nekem müködik.

ila35 2014.02.27. 22:57:41

Igen a gyakorlat nagy segitség ...nekem sikerült.

Mater Bro 2014.11.07. 05:18:50

Csinálgatom,igazából jó,de fogalmam sincs,hogy tényleg jól csinálom e.Egy hangfelvételt nem tudnál felrakni?

Üdv

Soma Victor 2015.06.29. 19:00:26

Először a gép előtt ülve próbáltam. A kis nyomás sikerült.

Soma Victor 2015.06.29. 19:14:58

Az lenne ehez a hozzáfűznvalóm, hogy mindenből tudok/tudunk energiát átvenni csak éreznünk kell a rezgéseit. Ezek előtt vagy meditáció helyett én néha azt csinálom, hogy pl. a lámpafelé kinyújtom a karom és egy kis energiát szívok belőle.
süti beállítások módosítása