Álom felidézése - előkészület az asztrális síkba való belépésre

Hiszed vagy nem, meg tudod tanulni azt, hogy könnyedén felidézd az összes álmodat. A következő önhipnózis technikával képes leszel emlékezni pár éjszaka után az összes álmodra. Egyszerűen utasítanod kell az elalvás határán az agyad, mivel ebben a lelkiállapotban a legvalószínűbb, hogy az felszívja az utasításokat. Bizonyos élelmiszerek okozhatnak rossz álmokat. Személyes tapasztalatból az is tudom, hogy amikor sajtot eszem, vagy tejet iszom, intenzívebben álmodom, és nem feltétlenül rosszakat. Az ébrenlét-alvás határán álmodva valamivel tisztábbak az álmok, de ha ezek az álmok nem intenzívek és a színei furcsábbak vagy fakóbbak, esetleg szürkék, akkor több mint valószínű, hogy testen kívüli, asztrális élmény jött létre.


Felkészülés

Lefekvés előtt teljesen lazulj el, meditálj, esetleg jógázz. Ha lehetséges lefekvés előtt ne egyél semmit, vagy esetleg napról napra kísérletezhetsz is különböző élelmiszerekkel, hogy összevethesd a végeredményeket. Készíts elő egy tollat és egy papírt az ágy mellé. Ne az ágyba, mert ha ráfekszel, nyomni fog álmodban.


Programozás

Ez a legfontosabb része a varázslatnak. Amikor a lefekvés után úgy érzed elérkeztél az ébrenlét-alvás határához, akkor kezdd el mondogatni magadban többször, hogy emlékezni fogsz az álmodra. Amikor felébredsz, írd le az élményeidet. Ha többször nem sikerült ez, akkor azt is csinálhatod, hogy egy tíz-tizenöt perces hangfelvételt készítesz, amin folyamatosan mondogatod az előbbit, s ezt a felvételt játszd le halkan a lefekvésedkor.


Feljegyzések és ezek áttekintése

Ez is nagyon fontos mozzanat. Ha sikeresen emlékszel felébredést követően az álmodra, írj le minden a papírra, amire emlékszel. Írd le, hogy az álom színes volt-e vagy fekete-fehér. Itt az ideje, hogy felülvizsgáld az álmaidat. Lehet, meg fogsz lepődni, hogy ténylegesen hányat álmodtál. Lehetséges, hogy egy tucat álmod is lehet egy éjszaka alatt, vagy néha több is. Mindenki álmodik, és mindenki sokat álmodik egyetlen éjszaka, csak nem tudnak erről, amíg nem próbálják ki az önhipnózist.

Amennyiben teljes értékű, színes álmaid vannak, továbbléphetsz az Asztrális Kivetítés varázslatához.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása