Az auralátás iskolája, a gyógyítómágia alapja - első rész

Biztosan vágysz arra, hogy legyen valamilyen természetfeletti képességed. Legtöbben szeretnénk egy olyan képesség birtokában lenni, amivel lehet látni a többi ember energetikai állapotát. Az auralátás képessége bárki által megtanulható.

Az emberi aura jellemzői:
- Folyamatos mozgásban, átalakulásban van
- Mérete, sűrűsége és színe energiaállapotunktól függően változik
- Színéből érzelmi-indulati állapotunkra lehet következtetni
- Információkat tárol, például hajlamainkról és betegségeinkről
- Egymásba áthatoló rétegekből áll, amelyeknek speciális jelentése van

Energiamezőt romboló tényezők:
- Negatív gondolatok, amelyektől sokáig nem tudsz szabadulni, s vissza-vissza térnek
- Negatív érzelmek, főleg az irigység, a félelem és a düh
- Nem megfelelő táplálkozás
- Felzaklató események, akár a tévében látva, könyvben olvasva is - főleg az olyanok, amelyekkel szemben tehetetlennek érzed magadat
- Huzamosabb tartózkodás ártalmas földsugárzásos területen
- Túl sok elektromos készülék a közeledben

Energiaszintet javító tényezők:
-Érzelmi és gondolati életed rendezése, elsősorban a megbocsátás
- Szép dolgok látványa, kellemes zene, boldogító élmények átélése
- Jótékony helyeken való tartózkodás, mint például számos "szent helyre" épült templomunk, Mária-kegyhelyünk. (Esztergomi bazilika, Tündérkert a Hajógyári szigeten, Attila -domb, Máriacell, és még sorolhatnánk...)
- Kiegyensúlyozott táplálkozás és testedzés
- Relaxálás, meditálás, elegendő pihenés
- Séta a természetben, kapcsolat az ősi elemekkel: napfény, víz, fák, föld
- Belső energiafejlesztő gyakorlatok, mint például a jóga és a tajcsi
- Energia-átadó terápiák, mint például a Humán Energia Jógája, a reiki és a Fényadás
- Bioenergetikai kezelés, amit hozzáértő és képzett természetgyógyász végez

 

Saját aurád látásának gyakorlata

Ez a gyakorlat saját energiatered megpillantását segíti. A meditáció közben, a félhomályos szobában nyújtsd előre a karjaidat. Az ujjak egymás felé nézzenek, a háttér egy fehér fal legyen. Laza tekintettel, fókuszálatlan nézéssel bámulj vagy bambulj a szétterpesztett ujjaid közé, figyeld az ujjaid közötti teret! Lassan közelítsd-távolítsd az ujjaidat, mozgasd a kezeidet fel s le. Rajzold le mit látsz az ujjaid közötti térben, az ujjak között. A legtöbb ember világos szálacskák felvillanását, egyfajta fényszövedéket lát az ujjak között.

Dörzsöld össze a tenyereidet, majd fordítsd egymás felé őket, úgy, hogy a két tenyér körülbelül fél méterre legyen egymástól! Majd csukd be a szemed, és lassan, nagyon lassan közelítsed a két tenyeredet egymáshoz! Figyeld a tenyereid között észlelt vonzási és taszítási érzeteket!

Az emberek többsége képes az aurát megpillantani, de ha nem is sikerül megpillantanod, akkor is tudod használni egy másik finom érzékszervedet: a tapintásodat! Ezt például úgy lehet edzeni, hogy a kikapcsolt televíziókészülék vagy a hirtelen kikapcsolt monitor képernyője elé rakod a kezedet és megérzed az általa generált erőteret, anélkül, hogy hozzáérnénk a képernyőhöz.

Az ember energiaszintje nagyrészt az életmódtól függ. Hol él, milyen kapcsolatban van a természettel, hogyan táplálkozik. Nem állhat a gyógyítás csak energiaátadásból, még ha néhány módszer ilyesmire biztatna, akkor sem. Fontos, hogy tudjad, mi célból is vizsgálod az aurát. Érdemes megtanulod ezt az ügyes módszert, hiszen pontosan láthatod vele, hogy éppen milyen energetikai állapotban van a másik.

Szólj hozzá!

Címkék: varázslat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása